Силата на Киприянова молитва

March 25, 2020, 19:02  


Светии след смърта си стават добри, вярващи хора, които са водили праведен живот, помагали на нуждаещите се, четяли молитви към Бог. Киприян бил изключение. Неговото детство и юношество са преминали сред магьосници. Той активно изучавал черната магия. След време младият човек станал известен магьосник. При него идвали страдащи хора с различни проблеми. За неговите способности се носили легенди. За желаната магическа помощ хората били готови да заплатят всяка цена.

Големият преврат в живота на магьосника се случва след запознанството му с богат човек, дошъл за помощ при него. Молбата му е била да се омае млада жена, което за Кипрян не било никак трудно. Киприян дълго разговарял с любимата жена на богаташа, но неуспешно. Тогава той разбрал, че това е монахиня, която много години е посветила на Бог и никаква магия не може да действа на тази вярваща в доброто жена. Така той се отправя към истината и иска да разбере силата, която противодейства на нечистите помисли и действия. Като получил отговор на своите въпроси, Киприян повярвал в силата на Бог, започнал да се променя. Ежедневно четял молитви, молил прошка за предишните си прегрешения. До края на живота си той останал верен на Господ.

Заради необичайния път към Господ, той се счита за свещен защитник на християните от магии, уроки, лоши помисли. Искрената Киприянова молитва помага на хората да се спасят от влиянието на зли хора и негативна енергия. За да получите помощ чрез Киприянова молитва е необходимо да се спазват редица изисквания. Молитвата да се чете в църквата от свещеник. Добре е да се разговаря със свещеника предварително, за да се определи деня за тази молитва. Освен това е хубаво да си имате осветена икона на свети Киприян и в къщи при нужда да си четете молитвата. Пред лика на светията се подхожда с чисти дрехи, а Билията се отваря само с чисти ръце.

Киприянова молитва ще помогне на молещият се човек да се отърве от магията, да се пребори с негативното влияние на обкръжението си и ще бъде невидим за лошата енергия. Може да се чете молитва за предпазване от уроки. Киприянова молитва помага в различни сложни ситуации.

  • No Related Post

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!