Отоплителните системи на бъдещето

August 15, 2016, 15:13  

 

gf

Традиционно, електрическите отоплитени уреди са се възприемали като евтини при покупка, но доста скъпи при употреба. Когато знаете колко скъпо Ви струва да отоплявяте с един електрическия нагревателен уред, естествено сте по-малко склонен да го използвате. Нашите електрически конвектори ще променят мнението и представата Ви за отоплителните системи, не само затопляйки бързо и лесно дома Ви, но и пестейки Ви пари от сметката за ток всеки месец.

Нова генерация електрически отоплители
Отоплителните системи всяка година стават все по-добри и ефикасни. Ако не сте следили пазара известно време, ще бъдете приятно изненадани. Как ще реагирате, ако Ви кажем, че новите електрически конвектори на практика Ви пестят пари?
Идеята да ремонтирате домашната си отоплителна система звучи малко прекалено и скъпо. Ако обаче го направите, ще имате значителни спестявания всеки месец. Как бихте реагирали в случай на икономии в размер на до 50 на сто от сметката Ви за oтопление?
Ако всичко това Ви звучи прекалено хубаво, за да е истина, то е било така … поне докато електрическите ни конвектори не се появяват на пазара. Снабдени с иновационна технология, те са замислени с максимална ефективност и минимален разход на енергия. Новата ни система за контрол прави много по-лесно за вас контролирането на температурата във всяко помещение на дома ви.

Интелигентна система за контрол (ИСК)
Именно нашата ИСК е причината за голямата разлика в спестяването на енергия, защото позволява прецизен контрол на температурата и гарантира използването на възможно най-малко енергия за поддържане на идеална температура. Ако сте свикнали в дома Ви да е ту прекалено горещо ту прекалено студено, нашите конвектори ще сложат край на това неудобство, поддържайки винаги заложената от вас температура.
Това, което прави нашата система различна е начинът, по който тя интелигентно следи температурата на въздуха в помещението и използва точното количество топлина за да я поддържа идеално. На практика тя е в състояние да поддържа температурата в помещението в диапазон от 0.3 градуса по всяко време. По този начин конвекторите ни никога не губят енергия при загряване на студено помещение, докато другите устройства ги прегрявят.

Ако предпочитате отоплителна система, която е по-добра не само от гледна точка на производителност, но и експоненциално по-рентабилна, нашите електрически конвектори са правилният избор за вас!

  • No Related Post

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!