Модни вечерни макси рокли

November 23, 2017, 07:48  

Дизайнерите са разработили прекрасни модели вечерни макси рокли, които позволяват на дамите с пищни форми да си позволят ярки разцветки, отвори, бродерия, да оформят стилен силует.

Тези модели са получили голяма популярност сред притежателките на пищни форми. За създаване на богата колекция се прилагат съвременните технологии, използват се уникални кройки, което позволява да се ушият макси рокли на основата на индивидуалните особености на фигурата. За сметка на това образът става неповторим и разкошен.

При повечето колекции се използват висококачествени материи, а моделите се създават от водещи дизайнери. Не е за учудване, че на модните подиуми тези изделия получават високи оценки.

Интересен е и друг факт – повечето модели се правят в строго ограничени количества. Трябва да се отбележи и разнообразието от модели и разцветки. Известните световни моделиери доказват колко привлекателни и желани могат да бъдат дамите с пищни форми, независимо от своите размери.

Всеки сезон фирмите пущат на пазара все нови и нови колекции, вълнението около тях е невероятно. Това не е за учудване, защото се акцентира на женствеността, подчертават се изисканите форми, концентрира се вниманието на линията и извивките с помощта на контрастни вложки, воали и различни други идеи. Всичко това позволява закръглената красавица да изглежда превъзходно, да покаже своите прелести, но в същото време да скрие всичко излишно.

За направата на макси рокли се използват добре подбрани тъкани, особено цвета и нюансите, които създават ефекта за стройност, скриват излишните килограми, подчертават пищните гърди, изисканата талия или превъзходните крака на пълните девойки.

Създадени са уникални колекции вечерни тоалети за пълните жени. В много нови колекции основно място се отделя на дантелата. Тя се взема за основа от някои дизайнери. Макси роклите са представени в разнообразни цветове, с изискани модели и илюстрации. На коктейлните модели талията се подчертава с колан или лента, а дългите облекла са украсени с нотка блясък.

Прелестта на макси роклите е в способността да се подчертаят очевидните предимства на фигурата, да се покажат правилно пищните гърди, без да се преминава границата на позволеното, акцента да е на апетитните форми, а проблемните зони да се скрият.

Отлично качество на материите, идеално подбран декор, подходяща цветова гама – това е добрата колекция.

  • No Related Post

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!