Какво трябва да знаете преди покупката на услуга “кърти чисти”

August 29, 2018, 07:15  

кърти чистиМного голяма част от българите живеят в стари панелни и тухлени блокове, които са наследили от своите роднини или родители

Ясно е, че с години тези жилища не са виждали основен ремонт и когато момента настъпи настава истинско бедствие за желаещия да подобри интериора и удобствата. Ако сами започнете да къртите старите секашета от кухнята или огромните кухненски мивки, които приличат повече на вани, отколкото на място за миене на съдове, безспорно ще се изправите пред огромно предизвикателство. Напуканите стари плочки в банята, не само, че вече не са модерни, но и са доста амортизирани след тридесет години служба. Затова основната и първостепенна работа в случая е къртенето.

Само този, който се е заел с основен ремонт знае за какви чудесии става въпрос. Това са купища плочки, стара дограма, интериорни врати и какво ли още не. И не само, че всичко това трябва да бъде изкъртено и съборено, но следва да съберете отломките, да почистите терена и да ги изхвърлите в депата за строителни отпадъци. Ако си мислите, че това ще стане за няколко дни максимум до седмица сте в огромна заблуда. Този срок можете да спазите единствено, ако се намесят професионалисти, които да предложат услугата кърти чисти и извозва.

Изключително удобство и доста изгодно като услуга тази дейност напоследък се радва на огромен интерес

Причините за това са непрекъснатите ремонти и времето, което притиска новите собственици за да могат да се нанесат навреме в ремонтираното жилище. Ако разчитате на собствените си сили още на първия ден ще разберете, че това е изключително трудоемко и се изисква не само сила, но и подходящите инструменти и машини. Не си заслужава да хабите нерви, време и да застрашавате собствената си безопасност. Най-адекватното решение е да наемете фирма, която кърти, чисти и извозва всякакви строителни отломки напълно професионално, евтино и експертно.

  • No Related Post

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!