Как се прави регистрация на фирма – срокове, препоръки и идеи за дейността

June 26, 2018, 18:01  

Бързото решение за регистрация на фирма!

Как се прави една ефективна и обмислена регистрация на фирма в България? Има ли основни разлики в законовите положения, заради гражданството на основателя на фирмата, ако то е чуждестранно? Как правилно да изберете името на фирмата си, каква да е дейността й и в какви срокове една фирма може да бъде регистрирана, за да започне да функционира легално? Няколко много важни въпроса, чийто отговори ще получите от професионалния екип на www.smallbusiness.bg – на страниците на сайта ще намерите координати за обратна връзка, за да стартирате успешния си бизнес днес, а да не отлагате за утре!

Регистрация на фирма – дейност, име срокове и препоръчителни съвети в тази област!

Според последните промени в Търговското право у нас – фирмите на подалите за основаването им притежатели, могат да се регистрират за минимум два работни дни. Реално процедурата по вписване в Търговския регистър и фактическото съществуване на една фирма, значително се ускори, но все пак административния срок от 2 дни е минималния праг и често бива удължен от разнообразни спънки. Ако избраната от вас фирма по регистрация на фирми ви каже, че за по-малко от два дни фирмата може да бъде вписана в регистъра – това е измислица. Молбите за регистриране се подават по дата и административните служители стриктно спазват реда на разглеждане, понеже входирането на документа съдържа номер, който оказва и датата на подаване на документа.

Специалистите по регистрация на фирма от smallbusiness.bg винаги спазват сроковете оказани за регистрация и работят в максимална полза за клиентите си! Когато трябва да ги подпомогнат с избор на име за фирмата или нейната дейност, това е отново напълно професионално. Относно името винаги е добре да няма дублиране или сходства с подобни съществуващи вече на пазара фирми. Също не включвайте вашето лично име, име на продукт/услуга, защото не знаете, как ще се развие фирмата ви в бъдеще и в какво ще прерасне! Добрите имена на фирми започват в първите букви от азбуката, понеже в днешния дигитален свят се класират по-добре в глобалната мрежа. Когато се спрете на име важно е да проверите дали то е свободно и да го запазите, за да не се окаже, че някой друг го заел преди вас!

Smallbusiness са надеждния ви партньор, когато трябва да се спрете и на вид дейност за вашата фирмена регистрация. Най-популярните и добри опции са от сферата на търговията, вноса и износа, консултирането, обучението или занаятите, транспортирането и други подобни. Често след регистрация на фирма се изисква и издаването на лиценз за дадени видове дейности. Понякога се подават и документи за издаването на разрешения от специфични институции. Доверете се на опитът днес и изберете за регистрация на фирма www.smallbusiness.bg!

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!