Какво предлагат зъбните помпи на индустриите

June 12, 2018, 19:11  


Различните индустрии се доверяват на зъбни помпи за пренос на високо и ниско вискозни флуиди. Тези помпи позволяват транспортирането на масла, бои, течни химикали и нефт, което ги прави много практични и предпочитани. Те са с вътрешно и външно зацепване, за което ще стане дума по-долу в статията. Разбира се, ще разгледаме и функционалността им.

При избора на зъбни помпи с външно зацепване ще получите продукт със зъбни колела, които биват спирални или тип рибена конструкция. При тези съоръжения, шумът е по-нисък, а материала от който са изработени свеждат до минимум влиянието на негативните сили. Тези помпи са широко разпространени в промишлеността заради тяхната гъвкавост и възможности.

Ако се вгледаме в зъбните помпи с вътрешно зацепване ще установим, че те работят при по-ниско налягане до 14 MPa. За тяхната експлоатация се грижи система от ротори, която спомага за производителността на продукта. Що се касае до дизайна, то той е компактен и позволява лесно придвижване на съоръжението. Помпите имат голямо индустриално приложение.

Съвременните зъбни помпи се справят с изпомпването на чувствителни флуиди и абразивни вещества. Ето защо от тях се възползват производителите на бои за леки автомобили, химическата и козметичната индустрия. За щастие цените на зъбните помпи не са много високи, което ги прави достъпни за потребителите в различните сфери на производството.

В мрежата може да откриете инструкции за работа със зъбните помпи, както и да разгледате конкретни оферти и цени на различните фирми. Естествено, нашата препоръка е свързана със закупуването на помпи само от доказани търговци, които предлагат гаранция за продуктите си.

В обобщение
Производителите на зъбни помпи са се погрижили да направят полезен и качествен продукт, който да се използва за индустриални цели. Пренасянето на флуиди с различен вискозитет е най-важното свойство на помпите. Преносът на течности с различен състав от едно до друго място никога не е бил по-удобен. Ето защо можете да гласувате доверие на тези съоръжения.

  • No Related Post

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!