Избор на антибактериален фаянс

July 8, 2020, 19:04  

fayans-za-banyЗаради събитията последно време и заради мерките взети срещу разпространение на вируса Ковид-19, много навици свързани с пазаруването претърпяха промяна. Това се случи и в сектора за баня обзавеждане. Макар ремонтите да спряха за известно време в своята интензивност, то нуждата от санитарен фаянс, смесители за баня и прилежащите им аксесоари не спря.

Особено актуални в този период станаха много продукти свързани с личната хигиена, затова и интересът към по-чиста и хигиенична среда се повиши. Особено подчертан той беше към санитарен фаянс изработен с антибактериални свойства. На пазара има такива тоалетни чинии и биде, моноблок, мивки за баня – всички изработени от повърхност, която не позволява развитието на бактерии. Тъй като заплахата от вируса е за нещо по-дълготрайно, то и самите изброени продукти като характеристика са такива.

Разликата между бюджетните масови модели санитарен фаянс и антибактериалните модели е в цената. Вторите са малко по-скъпи, което е съвсем естествено, защото те са технологично усъвършенствани с цел да добавят екстра качества на домашния санитарен фаянс.

Много е важно при пазаруване онлайн и конкретно търсене на санитарен фаянс с антибактериални свойства е да правите съответното проучване. Търсете в престижни онлайн магазини, които се занимават конкретно с продажби на санитарен фаянс. Можете да сравнявате изложените марки продукти с тези в сайтовете на оригиналните им производители, за по-голяма сигурност преди самата покупка.

Добре е за потребителите, че могат да се снабдят с информация от повече източници. Така ще са сигурни, че тоалетната чиния, мивката, смесителят, са избрани от надежден и качествен производител. Не само чуждестранните производители предлагат антибактериален фаянс, но има и български компании, които са добри в производството на качествени продукти осигуряващи защита от натрупване на бактерии и други вредни микроорганизми.

  • No Related Post

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!